Administraţie

2018-06-28, 14:58:03

CJ Olt, proiecte de aproximativ patru milioane lei pentru reabilitarea sediilor unor instituţii din Slatina

Sediile Inspectoratului de Protecţie Civilă Olt, Centrului Militar Judeţean Olt şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt vor fi reabilitate termic în urma implementării unui proiect cu finanţare europeană derulat de Consiliul Judeţean Olt.

Potrivit unor hotărâri aprobate, joi, de Consiliul Judeţean, valoarea investiţiei la Inspectoratul de Protecţie Civilă Olt este de peste 552.000 lei, la Centrul Militar este de peste 1,3 milioane lei, iar la DGASPC este de peste 2,1 milioane de lei.

„Urmează să depunem aceste proiecte după ce au fost aprobate la nivel de indicatori. Ele vor fi depuse pentru obţinerea de finanţare pe SUERD-Strategia Dunării. Cele trei investiţii înseamnă aproximativ patru milioane de lei, dintre care doi la sută este parte de cofinanţare a Consiliului Judeţean Olt”, a declarat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

El a adăugat că forul judeţean a semnat şi urmează să mai semneze contracte de finanţare pentru creşterea eficienţei energetice şi în cazul altor sedii de instituţii pe care le are în subordine.

„Mai sunt proiecte depuse pentru creşterea eficienţei energetică. Cel al Spitalului Judeţean, pe care l-am aprobat, în urmă cu două luni, tot într-o şedinţă de Consiliu Judeţean, este depus deja. Am avut anumite clarificări pe care le-am depus şi aşteptăm foarte curând confirmarea eligibilităţii acelui proiect. Am semnat contractul pentru fosta «Casă Bărbulescu», dar şi pentru Biblioteca Judeţeană. Sunt două proiecte, urmează să se semneze şi pentru celelalte. Avem semnale că vom obţine finanţare, înţeleg că sunt bani, iar noi suntem într-o fază destul de avansată”, a mai declarat Oprescu.


Comentarii

Redacţia

2018-06-28 14:58:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...