Administraţie

2021-09-14, 14:53:18

CJ Olt, bani pentru finalizarea reabilitării drumului dintre Slatina şi Slătioara, pe barajul de pe râul Olt

1.100.000 lei au fost alocaţi, marţi, de Consiliul Judeţean Olt către Primăria Slătioara, fondurile având ca destinaţie finanţarea reabilitării drumului dintre localitatea rurală şi Slatina, pe barajul de pe râul Olt.

Prin aceeaşi hotărâre, au fost alocate fonduri şi către Şopârliţa (300.000 lei) şi Tătuleşti (150.000 lei).

„Am alocat bani din cotele defalcate venite de la bugetul statului pentru drumurile judeţene şi comunale. O parte din drumuri au rămas la Consiliul Judeţean Olt pentru întreţinerea drumurilor judeţene, iar o altă parte au mers către trei localităţi unde au probleme cu drumurile. Am stabilit să le alocăm aceste sume, fiind tot drumuri de interes judeţean”, a explicat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

O parte din drumul care face legătura între Slatina şi Slătioara, pe baraj, a fost reabilitată de Primăria Slatina.

„Slătioara primeşte bani pentru drumul de pe baraj. Noi am promis că vom ajuta primăria, fiind un drum de interes judeţean. Am dat o parte din bani, la începutul anului, când am făcut bugetul şi o parte vin acum. O să mai alocăm, probabil, şi la începutul anului viitor. Dacă apar alte sume, ca de fiecare dată, suntem alături de primăriile din judeţul Olt”, a conchis Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2021-09-14 14:53:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...