Administraţie

2020-05-28, 14:23:36

CJ Olt, ajutor financiar pentru patru primării din judeţ

Aleşii judeţeni au aprobat, joi, alocarea din Fondul de rezervă a unor sume de bani pentru patru primării din Olt.

Este vorba despre primăriile din Brastavăţu, Vişina, Redea şi Verguleasa. Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a declarat că cea mai mare sumă alocată este de 200.000 lei.

„Din Fondul de rezervă, s-a aprobat astăzi, alocarea către patru primării sume de până la 200.000 lei, în funcţie de problemele pe care le au. Aşa cum ştiţi, de fiecare dată, Consiliul Judeţean a ţinut bani în Fondul de rezervă bugetară şi, atunci când au fost anumite probleme ale primăriilor, am încercat să intervenim şi să le rezolvăm”, a declarat Oprescu.

Preşedintele CJ Olt a mai arătat că forul judeţean are mereu în vedere ca din sumele economisite să ajute administraţiile locale din judeţ.

„Avem în continuare bani în Fondul de rezervă bugetară şi, de fiecare dată, în a doua parte a anului, în funcţie de cum vedem că evoluează execuţia bugetară, din economii, am suplimentat fondurile astfel încât în ultima parte a anului să putem ajuta primăriile aflat în dificultate”, a mai spus Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2020-05-28 14:23:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...