Administraţie

2018-02-12, 16:49:11

CJ Olt a alocat peste cinci miliarde de lei pentru construirea unei parcări exterioare la Spitalul de Psihiatrie Schitu

Forul judeţean continuă şi în acest an investiţiile la Spitalul de Psihiatrie Schitu, fiind alocate peste cinci miliarde de lei pentru construirea unei parcări exterioare. Parcarea va avea peste 60 de locuri.

Conducerea Spitalului de Psihiatrie Schitu-Greci va demara în acest an construirea unei parcări exterioare. Aceasta va fi amenajată pe platoul din faţa spitalului şi va avea 60 de locuri.  

Managerul spitalului de la Schitu, medicul Sorin Brătoi, spune că a primit peste cinci miliarde de lei de la CJ Olt pentru acest obiectiv de investiţii. 

„Avem cinci miliarde trei sute de mii de lei alocate pentru construirea parcării exterioare a spitalului, pe care vrem să o facem anul acesta. Va avea 60 de locuri, dintre care cinci sunt pentru persoanele cu handicap. Va fi amenjată pe platoul din faţa spitalului, iluminată, cu canalizare, cu supraveghere video”,
a spus Brătoi.

Comentarii

Redacţia

2018-02-12 16:49:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...