Administraţie

2021-10-07, 12:42:17

Cîţu a dat bani doar primarilor PNL din Fondul de rezervă al Guvernului. ZERO lei pentru Slatina şi Caracal

Niciun leu nu a fost repartizat din Fondul de Rezervă al Guvernului către municipiile Slatina şi Caracal din judeţul Olt. Banii au mers doar către administraţiile PNL.

Deputatul PSD Olt, Adrian Chesnoiu, reclamă faptul că banii s-au dat exclusiv pe criterii politice către primarii PNL.

„Cîțu și-a plătit primarii liberali din Fondul de Rezervă al Guvernului( adică din banii noștri ai tuturor românilor)pentru a câștiga poziția de președinte al PNL.Cele mai mari orașe ale județului nostru, Slatina și Caracal, au fost sărite din listă. ZERO lei pentru slătineni,  ZERO lei pentru caracaleni! O soartă crudă au avut și comune din județ conduse de primari social-democrați care au primit de 8 ori mai puțini bani decât localități similare conduse de liberali. Probabil Cîțu și-a plătit în avans primarii pentru cei 8 ani de guvernare stabilă și performantă pe care îi promisese românilor! Bine că am scăpat de el că în 8 ani ne omora pe toți!Explicația este lesne de înțeles: banii s-au repartizat funcție de apartenența politică a primarilor!”, a explicat Chesnoiu.

Parlamentarul oltean spune că singura soluţie pentru ieşirea din criză o reprezintă alegerile anticipate.

„Dar împreună se poate să ne recuperăm România! Un prim pas a fost făcut: demiterea Guvernului Cîțu! Al doilea pas: Alegeri anticipate! Cu cât mai repede cu atât mai bine! Până atunci suntem încă prizonierii guvernării care   a aruncat România în cea mai mare criză din istoria sa democratică!”, a conchis Adrian Chesnoiu.

 La rândul lor, reprezentanţii Primăriei Caracal acuză Guvenrul că a blocat dezvoltarea municipiului.

 „Guvernul Cîțu a blocat proiectele de dezvoltare ale Municipiului nostru. Orașul Caracal nu a primit nici un leu din Fondul de Rezervă pentru proiectele locale. Guvernul interimar Cîțu a alocat peste un miliard de lei din Fondul de rezervă pentru proiecte locale, potrivit Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care subliniază că, în acordarea banilor, nu s-a ținut cont de culoarea politică a primarilor. Totuși, sumele cele mai mari sunt alocate primăriilor conduse de liberali.

În județul Olt, Slatina și Caracal nu au primit nimic!!! Sumele cele mai mari merg, așadar, în Olt, la primăriile liberale, în vreme ce localitățile conduse de primari PSD primesc sume nesemnificative. Și nu doar în Olt!”
, transmit cei de la Caracal.


Comentarii

Redacţia

2021-10-07 12:42:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...