Naţional

2020-02-16, 11:51:58

Circulația pe Valea Oltului, mai sigură. La ce măsură au recurs autoritățile

Circulația pe Valea Oltului a devenit mai sigură, începând de vineri, 14 februarie 2020. Reprezentanții CNAIR au montat atenuatoare de impact în zonele cele mai periculoase de pe drumul național 7. Acestea protejează mașinile în cazul în care ies de pe sosea și se izbesc de parapetele de pe marginea drumurilor sau de separatoarele de sens.

Astfel de dispozitive se mai întâlnesc pe Autostrada Soarelui si pe Autostrada A4, în județul Constanța.

Autoritățile speră că, odată cu montarea atenuatoarelor de impact, numărul accidentelor se va reduce considerabil pe Valea Oltului.

„În anul 2019, pe DN 7 au avut loc 104 accidente rutiere, dintre care 49 grave, în urma cărora au rezultat decesul a 18 persoane, rănirea gravă a 56 de persoane și rănirea ușoară a 46 de persoane. Sperăm ca în urma montării acestor atenuatoare, acestor noi parapeți, să nu mai avem la fel de multe evenimente rutiere”, a declarat Cătălin Udrea, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Sursa: digi24.ro


Comentarii

Redacţia

2020-02-16 11:51:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...