Eveniment

2020-07-14, 10:28:03

Ciobanul care şi-a ucis prietenul de pahar, la Ianca, arestat preventiv

Ciobanul din Ianca, judeţul Olt, care şi-a omorât prietenul de pahar, din gelozie, lovindu-l cu un par în cap, pe la spate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Magistraţii Tribunalului Olt au admis, duminică, propunerea procurorilor şi au decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pe 30 de zile pe numele lui Florin Sarsan, din comuna Ianca, acesta fiind acuzat de omor.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, cioban la o stână din localitate, şi-a omorât prietenul de pahar, în urma unui conflict spontan, general de gelozie, spun procurorii. Potrivit anchetatorilor, conflictul dintre cei doi a avut loc pe data de 4 iulie, după ce au băut împreună.

„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 04.07.2020, în jurul orei 17.00, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al unui conflict spontan (generat de gelozie) pe care l-a avut cu victima C.M., inculpatul S. F. a urmărit-o pe victimă, în timp ce se deplasa către casă, pe drumul public şi a agresat-o fizic pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri (fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere din spate) cu un par în zona capului, lovituri care au condus în final la decesul victimei, conform concluziilor preliminare întocmite de medic legist din cadrul SJML Olt”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Olt.

Victima ciobanului a fost găsită abia pe 11 iulie, în locuinţa sa, într-o stare avansată de putrefacţie. Un vecin este cel care a făcut macabra descoperire şi a cerut ajutorul poliţiei.

Comentarii

Redacţia

2020-07-14 10:28:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...