Sănătate

2020-01-07, 11:17:21

Chirurgul Radu Ene, singurul candidat înscris pentru postul de director medical. Concursul va fi organizat pe 14 ianuarie

Conform unor surse din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, chirurgul slătinean Radu Ene este singurul candidat pentru postul de director medical al unităţii spitaliceşti. Perioada de înscrieri s-a încheiat.

Concursul va fi organizat pe 14 ianuarie şi va consta într-un test grilă sau o lucrare scrisă, susţinerea unui proiect din domeniul de activitate al postului, dar şi un interviu. Managerul a fost cel care a stabilit temele pentru proiect.
 
Medicul Radu Ene ocupă funcţia de director medical la Spitalul Slatina din vara anului trecut, când l-a înlocuit pe acest post pe chirurgul plastician Andrei Ştefănescu.

Pentru postul de director de îngrijiri medicale de la Spitalul Slatina s-a înscris Mirela Stăncioiu, care ocupă şi în prezent acest post. Concursul va fi organizat pe 10 ianuarie.

Comentarii

Redacţia

2020-01-07 11:17:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...