Eveniment

2019-03-18, 10:36:37

Cherestea confiscată de poliţiştii olteni. Societatea transportatoare, amendată

Peste nouă metri cubi de cherestea au fost confiscaţi, duminică, de poliţiştii olteni, care au depistat un transport pe drumul naţional DN 64, pe raza comunei Pleșoiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că materialul lemnos era transportat de către o societate comercială, cu sediu în localitatea Maieru, judeţul Bistrița-Năsăud, care a expediat 9,39 metri cubi de cherestea, în plus față de cantitatea înscrisă în avizele de însoțire prezentate.

„Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 177/2010, modificată. De asemenea, cei 9,39 mc cherestea, a căror valoare se ridică la suma de aproximativ 6.500 lei, au fost confiscați și predați reprezentantului Ocolului Silvic Slatina”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-03-18 10:36:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...