CSM Slatina

2017-03-10, 13:44:19

Cele trei handbaliste din judeţul Olt se pregătesc intens la lotul de tineret

Portarul de la LPS-CSM Slatina, Elena Nagy, dar şi cele două handbaliste de la CSS Caracal, Alexandra Bojan şi Raluca Kelemen, trag tare în cantonamentul de la Izvorani.

Cele trei jucătoare convocate la lotul naţional vor face deplasarea în Spania, acolo unde în perioada 17-19 martie se vor desfăşura meciurile de calificare la Campionatul European.

România face parte din grupa a doua, alături de Litania, Islanda şi Spania (ţara gazdă). Primele două clasate vor obţine biletele pentru turneul final, care se va desfăşura în perioada 27 iulie-6 august, în Slovenia. Danemarca şi Rusia, finalistele ediţiei precedente, sunt deja calificate din oficiu la Campionatul European.

În tot acest timp, Divizia A şi campionatele naţionale de junioare I şi II sunt întrerupte, ca urmare a acţiunilor selecţionatei tricolore.

Comentarii

Redacţia

2017-03-10 13:44:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro