Eveniment

2020-06-01, 13:05:18

Cele patru noi cazuri de coronavirus din Olt, contacţi ai poliţiştilor din Brebeni şi Ipoteşti

Cele patru noi cazuri de coronavirus din judeţul Olt, raportate luni de Grupul de Comunicare Strategică, sunt membri ai familiilor poliţiştilor confirmaţi deja.

Cei patru pacienţi sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Astfel focarul din jurul poliţiştilor a ajuns la opt persoane.

Iniţial, sâmbătă, au fost confirmaţi cu noul coronavirus şeful de post şi ajutorul de şef de post din Ipoteşti.Zece poliţişti, printre care şi un elev al Şcolii Câmpina, au intrat în izolare la domiciliu, ulterior.

Duminică, au fost testaţi pozitiv şi un poliţist din Brebeni, dar şi soţia unuia dintre cei doi poliţişti din Ipoteşti.Posturile Brebeni şi Ipoteşti sunt subordonate aceleiaşi secţie de poliţie, Coteana.

De la începutul pandemiei, în judeţul Olt au fost confirmate 91 de cazuri de coronavirus.

 Comentarii

Redacţia

2020-06-01 13:05:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...