Actualitate

2020-10-14, 14:43:04

Ce să porți la tine ca să ai noroc?

Norocul este un lucru disputat de oameni încă din cele mai vechi timpuri. Se credea că soarta unui om este decisă de zei, iar norocul vine tot de la aceștia. Pentru a avea noroc, oamenii făceau tot felul de lucruri aducătoare de șansă. Toți oamenii își doresc bani, de aceea în timp au apărut tot felul de superstiții despre ce îi poate aduce noroc unui om. Ați auzit cu toții expresii de genul: „numărul meu norocos”, „moneda mea norocoasa”. Cea mai răspândită idee este ca omul să poarte la el obiecte care să îi aducă noroc.

Pentru a avea noroc oamenii trebuie să respecte întocmai anumite ritualuri și tradiții care îi pot aduce prosperitate. Pe deasupra, trebuie să crezi în superstiția respectivă pentru a căpăta forță și să ai încredere în efectul adus. Astfel poți atrage în viața ta norocul la diverse pacanele online sau la jocuri ca la aparate.

Oamenii își aleg anumite obiecte purtătoare de noroc. Unii o fac în urma unor experiențe prin care un obiect le-a salvat viața, iar unii o fac pentru că așa e la modă, să ai ceva care să îți poarte noroc. Poate ai și tu unul. Principalele sau cele mai des întâlnite lucruri sunt: un număr, o monedă, o piatră, accesorii de îmbrăcăminte, brățări, lănțișoare.

E un lucru benefic pentru viața ta să crezi în ceva. Uneori ai tendința să privești lucrurile negativ și să te descurajezi când întâmpini probleme (îți dau un pont: viața e plină de probleme), așa că zâmbește și încrede-te în “moneda” ta norocoasa că te va scoate și din această problemă.

Norocul nu este ceva rău, dar oamenii au profitat de el să se îmbogățească, tocmai din cauza faptului că este atât de dorit. Și, ghici ce? Chiar au reușit. Încă reușesc asta. Rămâi la numărul, moneda sau pietricica ta purtătoare de noroc și vei fi fericit.

1.    Banii găsiți pe drum îți aduc noroc – dacă vrei să fii norocos de bani, este bine să nu refuzi nici cel mai mic semn de noroc oferit de soartă. Dacă găsești pe jos o monedă indiferent de cât de puțin valoroasă ar fi, este bine să o iei și să o pui în portofel. De asemenea, o poți purta în portofel ca să ai noroc de bani. Moneda găurită ar fi un talisman ce îți poate aduce prosperitate. Totuși dacă ești la o răscruce și găsești o monedă nu este bine să o iei de pe jos, pentru că vei avea probleme de sănătate pentru care vei cheltui foarte mult. Mai mult, dacă moneda pe care o găsești pe jos are stema în sus, nu este bine să o ridici.

2.    Triunghiul sau piramida sunt aducătoare de noroc – Egiptenii erau fascinați de piramide, iar grecii antici au descoperit că forma triunghiului deține sensuri sacre. Aceste sensuri sunt dificil de înțeles pentru omul de rând. Atât piramida, cât și triunghiul pot avea proprietăți miraculoase și te pot ajuta să câștigi mult mai ușor banii. O idee ar fi să împăturești în forma unui triunghi o bancnotă și să o ții astfel în portofel pentru a atrage mai mulți bani în viața ta chiar și la jocuri de noroc.

3.    Talisman norocos – există mai multe obiecte care poartă semnul de talisman norocos și care te pot ajuta să atragi banii, prosperitatea în viața ta. Cel mai des întâlnit talisman norocos este trifoiul cu patru foi. Deși greu de găsit în formă naturală, trifoiul cu patru foi poate fi purtat la mână sau la gât sub forma unei bijuterii.

4.    Potcoava – potcoava este un obiect norocos în mai multe culturi. Deși nu o poți ține in casă sau apartament, poți să porți mărțișoare sub formă de potcoavă care îți pot aduce noroc la jocuri ca la aparate.

5.    Broscuța Feng Shui – în cultura asiatică această broscuță este aducătoare de noroc. Aceasta are de obicei în gură o monedă găurită.

6.    Monedă din alt stat – dacă vrei să ai noroc la pacanele online ar trebui să ții mereu cu tine un talisman special: o monedă din argint care să vină din alt stat.

Mulți poartă talismane norocoase pentru a prinde premiul de la biletul zilei. Bazează-te pe sfaturile date de profesionişti şi mergi pe mâna lor atunci când e vorba de pariuri online. Cu siguranță, dacă esti o persoană superstițioasă, ideile de mai sus îți pot aduce norocul mult căutat.

Comentarii

Redacţia

2020-10-14 14:43:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...