Life & style

2015-04-02, 17:05:37

Ce pantaloni purtăm primăvara aceasta

Marii creatori de modă ne îndeamnă să întâmpinăm zilele însorite de primăvară cu cele mai chic perechi de pantaloni.

Este timpul să lăsăm deoparte comozii jeanşi şi să acordăm atenţie noilor tendinţe, care scot la lumină modele elegante şi totodată, practice, de pantaloni, ideale pentru orice tip de siluetă. 
 
Pantalonii largi - Fustele maxi îşi pierd supremaţia în faţă pantalonilor largi, din materiale fluide, care subliniază talia şi alungesc silueta. Pantalonii cu croi larg adaugă un strop de feminitate unei ţinute lejere de zi, având totodată puterea de a desăvârşi chiar şi cea mai elegantă ţinută de seară. Poartă-i alături de bluze din materiale vaporoase, topuri simple sau cu diverse imprimeuri, dar şi cu cămăşi din denim şi nu ezita să îi accesorizezi cu sandale fără toc ziua, sau cu cea mai elegantă pereche de sandale pentru o ţinută de seară. 

Joggers - Influenţele sport se resimt şi anul acesta în modă, cele mai populare modele de pantaloni ale sezonul cald rămânând pantalonii jogger sau, altfel spus, pantalonii de jogging. Contrar aparenţelor, acest model de pantalon sport, te poate ajuta să alcătuieşti cele mai inspirate ţinute casual, dar şi cele mai sofisticate oufituri de seară. 
 
Pantaloni cu influenţe orientale - Din propunerile marilor creatori de modă pentru sezonul de primăvară-vara 2015, nu puteau lipsi pantalonii cu influenţe orientale, care desăvârşesc de minune o ţinută boho-chic. De departe, cel mai popular imprimeu al acestui an, rămâne prinţul persan paisley, care se regăseşte mai ales pe pantalonii cu croi larg. De preferat, poartă-i numai cu topuri uni şi evita supra-accesorizarea ţinutei.
Sursa: www.divahair.ro
 

Comentarii

Redacţia

2015-04-02 17:05:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...