Eveniment

2019-08-19, 21:29:38

Cazul Caracal. DIICOT anunţă că a trimis noi probe pentru expertizare la INML

Noi probe au fost trimise, în cazul Caracal, către Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” şi Institutul Naţional de Criminalistică din cadrul IGPR, potrivit unui comunicat remis, luni seara, de DIICOT.

Potrivit sursei citate, în perioada 15.08.2019 - 19.08.2019, procurorii DIICOT-Structura Centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, respectiv, activitatea de scanare și excavare a zonelor delimitate.

De asemenea, în această perioadă au fost audiate persoane care aveau cunoștință despre fapte sau împrejurări care ar putea constitui probe în dosarul penal privind pe inculpatul Dincă Gheorghe.

„În cauză a fost dispusă expertizarea unor noi mijloace de probă în scopul evaluării valențelor probatorii ale acestora de către Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici și Institutul Național de Criminalistică din cadrul IGPR”, se arată în comunicatul DIICOT.

Procurorii mai transmit că au asigurat asistenţă familiilor Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, încă din 28 iulie.

„Subliniem faptul că procurorii DIICOT, încă din data de 28.07.2019, au asigurat asistență familiilor celor două victime, prin intermediul specialiștilor din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, în conformitate cu atribuțiile sale, prevăzute de art.3 din H.G. 460/2011 privind organizarea și funcționarea acestei instituții. Precizăm că, pe toată durata derulării procedurilor, procurorii DIICOT au asigurat drepturile procesuale ale tuturor părților din dosar”, conchide sursa citată.

Comentarii

Redacţia

2019-08-19 21:29:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...