Învăţământ

2021-01-13, 11:36:24

Câţi dintre profesorii din Olt au spus DA vaccinării anti-COVID

Puţin peste 55% dintre angajaţii unităţilor de învăţământ din judeţul Olt se vor vaccina împotriva COVID-19, în etapa a II-a a campaniei naţionale de imunizare.


Potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, 2.312 cadre didactice se vaccinează, din totalul de 4.140 care funcţionează la nivelul judeţului.

În ceea ce priveşte personalul didactic auxiliar, şi-au exprimat opţiunea pentru vaccinare 277 persoane din totalul de 451, în timp ce în cazul personalului nedidactic, 606 se vaccinează, din totalul de 1.124.

„Informaţiile au fost transmise către Nucleul judeţean de coordonare a vaccinării şi către Ministerul Educaţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Dolj, Mirela Paraschiv.

Angajaţii şcolilor se vor vaccina în etapa a II-a a Campaniei naţionale de vaccinare, care începe pe 15 ianuarie 2021.

Personalul din învățământ ar putea deveni categorie prioritară la vaccinarea COVID. Ministrul Educației a anunțat faptul că a trimis o adresă tuturor inspectoratelor şcolare judeţene, dar şi tuturor universităţilor, pentru a realiza o situaţie a angajaţilor dispuşi să se vaccineze. Statistica trebuie finalizată până în 15 ianuarie la ora 16.00, fiind unul dintre factorii luaţi în calcul pentru redeschiderea şcolilor.

 

Comentarii

Redacţia

2021-01-13 11:36:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...