Politică

2021-10-14, 11:40:20

Cătălin Rotea: Le cer în mod ferm directorilor „purtători” de carnet de partid, să NU dezinformeze și să NU manipuleze

Primarul Balşului, Cătălin Rotea, a lansat un apel, miercuri, către directorii şcolilor şcolilor din oraş.

Edilul a explicat că, de fiecare dată când i s-a slicitat alocarea de fonduri către oricare unitate de învăţământ din Balş, a aprobat-o, fără să ţină cont de culoarea politică a şefului instituţiei respective.

„Opțiunea de trecere a cursurilor școlare în online, ca urmare a creșterii ratei de infectare cu Covid-19, aparține în exclusivitate școlilor și grădinițelor. Am răspuns oricărei solicitări a unităților de învățământ din Balș, îi rog public pe directorii acestor instituții să comunice dacă au avut vreo doleanță nesoluționată. Am alocat, în 2021, mai mult de 1.000.000 lei pentru solicitările de investiții și cheltuieli materiale ale școlilor și grădinițelor din Balș, fără mediatizare, fără politică, pentru că învățământul nu este un teren de joacă electoral, iar acești bani, care vin din bugetul orașului, sunt realmente necesari pentru copiii noștri”, a transmis Rotea.

Primarul din Balş apelează la directorii de şcoli să pună interesul elevilor şi preşcolarilor înaintea intersului de partid.

„Rămân deschis pentru rezolvarea tuturor problemelor școlilor și grădinițelor, dar în același timp, le cer în mod ferm directorilor “purtători” de carnet de partid, să NU dezinformeze și să NU manipuleze informațiile pe care le transmit părinților, din niște meschine interese electorale”, a conchis Cătălin Rotea.

Comentarii

Redacţia

2021-10-14 11:40:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...