Politică

2021-10-05, 17:45:19

Cătălin Grecu (PSD Olt): Guvernarea a eșuat, iar acest superman rupt de realitate a picat cu un scor istoric!

Deputatul PSD Olt Cătălin Grecu se numără printre parlamentarii olteni care au votat pentru demiterea Guvernului Cîţu.

El a explicat de ce era necesar ca acest Guvern să plece acasă.

„Unul din cele 281 de voturi date împotriva Guvernului Cîțu îmi aparține și a contribuit, în egală măsură, la înlăturarea celui mai detestat premier, de numele căruia se leagă colapsul din sănătate, valuri uriașe de scumpiri, facturi imense la energie și gaze, împrumuturi uriașe, scăderea veniturilor tuturor românilor, chiar și a copiilor sau pensionarilor”, a spus Grecu.

Deputatul oltean a adăugat că votul reprezintă o sancţiune pentru cei care au aruncat România în haos.

„Este un vot care amendează vinovații acestui haos, care îi sancționează pe cei care au luptat prea mult pentru putere, eludând regulile pandemiei și bunului simț, și deloc pentru români. În plus, este un vot care reprezintă voința tuturor românilor, care au asistat împietriți cum peneliștii își împart funcții sau useriștii își recunosc propria incompetență, în timp ce România geme sub povara facturilor, frigului și întunericului. Echipa câștigătoare” a înfrânt! Guvernarea a eșuat, iar acest superman rupt de realitate, care frizează ridicolul și lipsa de luciditate, a picat cu un scor istoric!”, a conchis Cătălin Grecu.

Comentarii

Redacţia

2021-10-05 17:45:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...