Eveniment

2018-07-11, 11:00:50

Cascadorie fără voie a unui şofer începător, la Slatina. S-a răsturnat cu maşina, în apropierea Esplanadei

Un autoturism s-a răsturnat spectaculos, marţi după-amiază, pe strada Aleea Independenţei, din apropierea Esplanadei din Slatina. Autorul cascadoriei fără voie este un şofer începător şi, din fericire, nu au existat victime.

Accidentul s-a petrecut pe panta dispre Esplanadă spre bulevardul Nicolae Titulescu. O manevră greşită a şoferului începător a făcut ca autoturismul să se răstoarne pe partea stângă. Ocupanţii maşinii au ieşit pe partea de sus.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că cei implicaţi în evenimentul rutier s-au înţeles pe cale amiabilă.

„Poliţia nu a fost anunţată. Probabil că cei implicaţi în eveniment s-au înţeles pe cale amiabilă, neexistând victime”, a afirmat ea.

Comentarii

Redacţia

2018-07-11 11:00:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...