Eveniment

2020-02-23, 09:30:17

Casă distrusă de flăcări în comuna Dobrosloveni

Un incendiu puternic s-a petrecut, în această noapte, în comuna Dobrosloveni, sat Reșcuța. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările, însă nu au mai putut salva nimic, casa arzând în totalitate. Incendiul a pornit,cel mai probabil, de la jarul căzut din sobă.

Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit în forță și s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore. Din păcate, pagubele sunt însemnate, casa și bunurile arzând în totalitate.


„Pompierii Detașamentului Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuință, în comuna Dobrosloveni, sat Reșcuța. În momentul sosirii echipajelor, locuința, cu suprafața de aproximativ 60 de metri pătrați, ardea generalizat, cu flacără și degajări mari de fum. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore. În urma incendiului locuința și bunurile din interior au ars în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-02-23 09:30:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...