Sport

2019-11-04, 16:05:46

Carmen Amariei, după eşecul cu CSM Slatina: „Am jucat cu emoţii foarte mari”

Adusă de curând pe banca tehnică a echipei Rapid Bucureşti, fosta handbalistă Carmen Amariei a fost vizibil afectată după înfrângerea de la Slatina, dar mai ales de prestaţia modestă a jucătoarelor sale. Cu toate acestea, antrenoarea formaţiei din Giuleşti a încercat pe cât posibil să-şi protejeze jucătoarele în cadrul declaraţiilor de presă, precizând că emoţiile şi-au pus amprenta asupra evoluţiei.

CSM Slatina a defilat în meciul disputat, pe teren propriu, în compania contracandidatei în lupta pentru evitarea retrogradării, Rapid Bucureşti, pe care a învins-o cu 26-17. Antrenoarea echipei din Giuleşti, Carmen Amariei, a pus evoluţia modestă a elevelor sale pe seama presiunii, miza jocului fiind uriaşă.

„A fost un meci disputat, cred că ambele echipe au început un pic timorate. Echipa gazdă a trecut mai uşor de acest trac. Consider că noi am jucat cu emoţii foarte mari, cu dorinţa de a realiza lucruri frumoase, dar am căzut în cealaltă extremă şi nu am mai putut să gestionam jocul. În repriza a doua, fetele au încercat să recupereze acel ecart de patru goluri la pauză, dar emoţiile au făcut ca echipa să nu se regăsească aşa cum ştiam noi că putem juca”, a declarat, după meci, Carmen Amariei.

Situată pe loc retrogradabil, Rapid Bucureşti speră chiar să se salveze direct. Cel puţin, Carmen Amariei a arătat o notă optimistă, însă lucrurile par destul de complicate în acest sezon, în care lupta pentru supravieţuire este aprigă. 

„Obiectivul este de a ne salva, suntem liberi să gândim chiar că ne putem salva direct. Trebuie să ne propunem ţeluri importante, pentru a reuşi. Sper ca echipa noastră să se închege cât mai repede, pentru că schimbarea antrenorului, a sistemului de joc pe fazele de apărare, atac, îngreunează un pic parcursul nostru în acest moment”, a conchis Amariei.

Comentarii

Redacţia

2019-11-04 16:05:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...