Comunitate

2020-05-31, 10:46:35

Caracaleanca Elena Ionescu a câștigat finala „Survivor România”. Artista a fost aleasă de public să plece acasă cu marele premiu de 250.000 de lei

Abandonată de mai bine de 4 luni în mijlocul naturii, departe de confortul civilizației, Elena a fost nevoită să treacă prin multe încercări, să-și construiască un adăpost, să își procure hrana, să facă față presiunii grupului de „Faimoși” din care a făcut parte.

Sâmbătă seara, publicul a ales marele câștigător, iar la revenirea în România va fi mai bogată cu suma de 250.000 de lei, dar și cu titlul de „Supraviețuitor”.

Chiar dacă a avut certuri cu colegii săi încă de la început, cei de acasă au susținut-o până în ultima clipă, dovadă că, la fiecare propunere de eliminare, artista era salvată de voturile publicului.

Același public votant i-a adus și marele trofeu.

Elena Ionescu este originară din municipiul Caracal.

sursa: libertatea.ro

Comentarii

Redacţia

2020-05-31 10:46:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...