Sport

2019-06-14, 13:24:14

Căpitanul echipei CSM Slatina, Gabriel Precup, jucătorul cu cele mai multe minute bifate în actualul sezon

Fotbalist cu experienţă, căpitanul de echipă al celor de la CSM Slatina, Gabriel Precup, a fost cel mai utilizat jucător în actualul sezon, la capătul căruia se doreşte accederea în Liga a III-a. Mijlocaşul grupării pregătite de Bobi Verdeş, sosit în vara anului trecut pentru a pune umărul la promovarea echipei din oraşul natal, are peste 2.000 de minute jucate.

Mijlocaşul de construcţie al grupării CSM Slatina, Gabriel Precup, este jucătorul cu cele mai multe minute jucate în acest sezon. Căpitanul de echipă al slătinenilor are 2.031 de minute în acest sezon petrecut la nivelul Ligii a IV-a. Fotbalist ce are promovări la toate nivelurile, este pe cale de a bifa o nouă performanţă de acest gen în această vară.

Pe locul al doilea în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate de află jucătorul ofenisv Grigore Ceapă. Cel mai bun marcator al grupării slătinene are 1.940 de minute jucate.

Fundaşul central Mircea Scheau este cel de-al treilea jucător din lotul pregătit de Bobi Verdeş care are cele mai multe minute evoluate. Acesta nu a mai jucat în ultimul timp din cauza accidentării suferite în meciul cu Vediţa Coloneşti, însă este unul dintre jucătorii de bază în angrenajul echipei, iar vestea bună este că pentru baraj este apt, reluând pregătirile alături de ceilalţi coechipieri de aproape o lună.

Comentarii

Redacţia

2019-06-14 13:24:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...