Sport

2019-09-11, 14:16:00

Căpitanul de echipă, Vasile Gheorghe, despre deplasarea de la Alexandria: „Va fi un meci dificil, dar mergem încrezători”

Decisiv în două dintre cele trei victorii obţinute până acum, căpitanul de echipă al celor de la CSM Slatina, Vasile Gheorghe, se aşteaptă la un meci disputat cu CSM Alexandria, formaţie ce se bate la primele locuri. Mijlocaşul central al grupării slătinene este convins că o atitudine pozitivă le poate aduce alte puncte în clasament, chiar dacă Alexandria este catalogată una dintre echipele bune ale seriei Ligii a III-a.

Pe primul loc cu punctaj maxim, CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci dificil pe terenul celor de la CSM Alexandria, echipă situată în prima parte a clasamentului. Fotbalist cu experienţa ligilor superioare, Vasile Gheorghe, este convins că deplasarea nu va fi deloc uşoară. Cele două formaţii s-au întâlnit în perioada pregătirii, într-un joc amical câştigat de slătineni cu 2-0, însă formaţia teleormăneană a lăsat o impresie bună.

„O echipă bună, solidă, mi-a plăcut şi în meciul de pregătire, pe care dacă o laşi, ştie să joace bine. Este clar că ne aşteaptă un meci dificil, am înţeles că terenul este destul de greu, dar va trebui să ne adaptăm condiţiilor. Mergem încrezători, aşa cum am mai spus, fiecare meci îl tratăm la victorie. Chiar dacă întâlnim cea mai bună echipă de până acum, trebuie să fim concetraţi, să avem atitudine, astfel încât să adunăm alte puncte în clasament”,
a declarat căpitanul de echipă al CSM Slatina, Vasile Gheorghe.

Decisiv în obţinerea punctelor, prin golurile înscrise în două dintre cele trei victorii înregistrate, Vasile Gheorghe spune că importante sunt evoluţia şi rezultatul, indiferent de numele marcatorului.

„Sigur, fiecare jucător îşi doreşte să înscrie, dar nu m-ar deranja deloc dacă ar marca altcineva. Pentru noi este important să adunăm puncte, să avem realizări de la meci la meci, pentru că, dacă eram mai lucizi în faţa porţii şi reuşeam să marcăm mai mult acasă, ne-am fi făcut jocurile mult mai uşoare. Toate acestea coroborate şi cu o atitudine mult mai bună”, a mai spus Vasile Gheorghe.

CSM Alexandria- CSM Slatina se va disputa vineri, 13 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Alexandria.

Comentarii

Redacţia

2019-09-11 14:16:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...