Administraţie

2018-06-05, 14:09:52

CAO, reparaţii după ce un vechi cămin de canalizare s-a surpat la Slatina. Întreaga reţea din zonă va fi reabilitată

Un cămin de canalizare care face parte din vechea reţea a oraşului s-a surpat, pe strada Ana Ipătescu din Slatina, în spatele fostului Magazin Oltul, angajaţii Companiei de Apă Olt intervenind pentru efectuarea de reparaţii.

Purtătorul de cuvânt al CAO, Crina Jilavu, a afirmat că după efectuarea acestei reparaţii, întregul sistem de canalizare de pe această stradă va fi înlocuit.

„S-a surpat căminul de canalizare din cauza vechimii şi din cauza volumului mare de apă. Este căminul de canalizare unde deversează fostul Magazin Oltul şi tota imobilele din zonă. Acum va fi făcută o reparaţie, urmând ca întreaga canalizare de pe strada respectivă să fie reabilitată prin programul de investiţii cu fonduri proprii, pe care Compania îl desfăşoară în 2018”, a explicat reprezentantul CAO.

Comentarii

Redacţia

2018-06-05 14:09:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...