Politică

2019-09-30, 15:55:32

Candidatul PNL la Primăria Slatina, preocupat doar de Iohannis. Nu are niciun proiect pentru slătineni, dar îi invită la cafea

Mario de Mezzo, cel care se visează primar al Slatinei, critică administraţia edilului Moţ cu orice prilej. Astfel, liberalii se opun din toate puterile construirii unui mall pe locul fostei unităţi militare din Slatina. Mario de Mezzo spune că nu este normal ca Moţ să facă din construirea acestui mall o prioritate. În schimb, întrebat despre priorităţile sale pentru Slatina, liberalul a spus că va vorbi despre ele la începutul anului viitor, încercarea de a-i asigura lui Klaus Iohannis încă un mandat îi ocupă tot timpul.

Prezent la Slatina pentru o conferinţă de presă, Mario de Mezzo nu a putut vorbi despre proiectele sale pentru Slatina. Nici nu are un astfel de proiect, slătinenii mai pot aştepta.

Întrebat care sunt priorităţile sale pentru reşedinţa judeţului Olt, Mario de Mezzo a precizat că nu vrea să vorbească acum despre acestea.

„Vă pot spune care sunt priorităţile mele ca viitor primar pentru Municipiul Slatina începând cu luna ianuarie. În momentul acesta, aşa cum am spus, sunt în campanie pentru prezidenţiale, este prioritatea mea zero şi nu vreau ca felul în care conduc echipa de campania electorală pentru preşedintele Iohannis să fie atacat sau să fie influenţat de proiectele locale, cu care voi veni din luna ianuarie. Aşa cum am spus, sunt trei piloni pe care voi merge: Economie, Sănătate şi Educaţie. Pentru fiecare voi avea proiecte specifice, concrete, strategice pentru oraş cu care voi veni şi le voi prezenta. Voi vorbi în detaliu despre ele. Este prea devreme şi nu îmi doresc să dau naştere unor dezbateri în acest moment, în jurul acestor proiecte, pentru că ar fura din atenţia pe care eu vreau să o dau doar campaniei electorale”, a spus de Mezzo, care se teme totodată că ideile lui vor fi copiate de administraţia locală.

Deşi este evident că nu a gândit niciun proiect pentru slătineni, acesta se întâlneşte cu ei la cafea, cu cei trei-patru care i-au dat curs invitaţiei.

„Le spun slătinenilor la cafea să-l voteze pe Klaus Iohannis. Strategia de campania pe care mi-am făcut-o, prioritatea zero, este campania pentru Iohannis. Este strategia pe care noi am ales-o. Poate fi o carte care pierde, dar poate fi şi una câştigătoare”, a spus de Mezzo, încercând să disimuleze un plan foarte clar pentru Slatina, ce nu poate fi încă făcut public.

Comentarii

Redacţia

2019-09-30 15:55:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...