Life & style

2015-02-12, 17:06:11

Cadouri de Valentine’s Day pentru ea şi pentru el

Sărbătorită în fiecare an pe 14 februarie în majoritatea ţărilor lumii - „Valentine’s Day” sau „Ziua îndrăgostiţilor” sărbătoreşte cel mai spectaculos sentiment cu care divinitatea ne-a binecuvântat.

O zi în care ne amintim să spunem „te iubesc”, să mulţumim pentru că suntem iubiţi sau să iertăm în numele iubirii. Şi nu în ultimul rând, un prilej pentru cadouri-surpriză şi pentru oferit în dar unele dintre cele mai frumoase flori (aviz bărbaţilor care îşi amintesc doar în această zi să cumpere flori). Importată de români şi adaptată cu mult mai mare fast decât sărbătoarea tradiţională, blamată de naţionalişti, dar apreciată de cei mai mulţi, tradiţia Sfântului Valentin ne pune pe toţi în alertă.

 

Bărbaţii aleargă haotic în căutarea unui cadou autentic, iar femeile îşi doresc să îşi surprindă iubiţi sau soţii. Prinşi într-o relaţie de scurt timp sau maturizaţi într-o relaţie de lungă durată, atât noi cât şi ei, ne dorim cadoul care să se plieze perfect pe dorinţele celuilalt. Pentru început, m-am gândit să vă aduc la cunoştinţă câteva cadouri pe care le puteţi reinventa sau chiar descoperi pentru prima oară.
 
Cadouri pentru ea
 
Adu un bucătar acasă şi lasă-l să gătească pentru iubita ta - numai aşa se  poate simţi - măcar o dată într-un an - cu adevărat răsfăţată. Fă-i o declaraţie în public; poate la cinema înainte de începerea filmului scrie-i pe ecran cât de mult o iubeşti. Oferă-i în dar un weekend întreg la spa sau un masaj de relaxare în doi. Du-o într-un pub unde se ascultă numai un gen de muzică (acel gen care o relaxează şi o face fericită) sau la un restaurant cu mâncare specifică unei regiuni care o încântă. Invit-o la teatru sau la operă - dacă e una dintre pasiunile ei - iar tu nu o asculţi niciodată când îţi spune că îşi doreşte să mergeţi măcar o dată la un spectacol cu actorii ei favoriţi. 
 
O zi întreagă la shopping, fără să se gândească la preţuri sau reduceri. „Valentine’s Day” este cel mai bun prilej pentru o cerere în căsătorie ca-n poveşti. Cumpără-i cea mai nouă carte pe care nu şi-a cumpărat-o încă, dar şi-o doreşte. Dacă nu ai un buget limitat, organizează-i o cină romantică în Turnul Eiffel sau o noapte în Praga. Îi plac câinii, dar nu are încă unul - cumpără-i un căţeluş viu şi pune-l printre alţii de pluş în camera ei, dis-de-dimineaţă. E pasionată de dulciuri? Fie du-o la o cofetărie recunoscută pentru deliciile rafinate, fie cumpără-i multe dulciuri şi oferă-i-le în dar. 
 
Sunteţi două firi joviale şi apreciaţi umorul-ironia? În cazul acesta îi poţi desena câteva imagini comice care să ilustreze obiceiuri sau întâmplări din viaţa ei şi ascunde-le prin casă. Dacă vrei să fii cu totul şi cu totul special şi nu te mulţumeşte nimic din ce am spus mai sus, cumpără-i florile preferate cu o zi înainte şi declară-i (pe un bileţel sau faţă în faţă) că numai o femeie specială primeşte flori înainte de „Valentin’s Day”. Ar vrea mai mult decât orice altceva să meargă la un concert? Atunci nu ezita să cumperi bilete la un concert exact de „Ziua îndrăgostiţilor”. 
Cadouri pentru el
 
Dacă sunteţi un cuplu fără inhibiţii, iar partenerul tău ar aprecia un cadou extravagant, cumpără-i bilete la cel mai faimos spectacol de cabaret din lume „Moulin Rouge”. Spune-i că iubirea ta pentru el a rămas intactă plutind deasupra pământului într-un balon, elicopter, motodeltaplan, avionul ultrauşor sau într-o motoparapantă. Asigură-te că îi plac sporturile extreme şi nu te aventura cu o astfel de surpriză dacă ştii că nu stă foarte bine cu inima. Iubeşte marea? Nu ezita să cumperi două bilete pentru un weekend la mare, iarna, şi ca să încercaţi şi ceva ieşit din comun, oferă-i o experienţa unică cu hovercraft-ul. Dacă iubitul tău apreciază cadourile simple, dar haioase - investeşte într-o pereche de şosete colorate sau într-o pereche de butoni bijuterie.
Sursa: www.one.ro

Comentarii

Redacţia

2015-02-12 17:06:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...