Social

2019-06-20, 13:47:57

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va fi organizată în acest an pe 18 octombrie

Tinerii ieşiţi de pe băncile şcolii, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, vor avea ocazia să-şi găsească o slujbă la Bursa locurilor de muncă dedicată absolvenţilor, eveniment care în acest an va fi organizat pe data de 18 octombrie. Ca de fiecare dată, acţiunea în judeţul Olt se va desfăşura în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi în Caracal, în foaierul Teatrului Naţional.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza, pe 18 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Până atunci, tinerii care au terminat şcoala sunt aşteptaţi să se înregistreze ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă pentru a beneficia de facilităţile financiare acordate de către stat.

Potrivit datelor oferite de AJOFM Olt, peste 200 de tineri ieşiţi de pe băncile şcolii s-au înscris deja ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Cei care îşi găsesc o slujbă în termenul de 60 de zile de la absolvire, primesc de la stat o primă de inserţie în valoare de 1.500 de lei.

Actele necesare pentru înregistrarea la AJOFM Olt, ca persoană în căutarea unui loc de muncă, sunt urmatoarele: act de identitate (copie şi original), adeverinţă din care să rezulte data absolvirii (copie şi original), adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „apt muncă”.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, din luna octombrie, se va organiza în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi în Caracal, în foaierul Teatrului Naţional.

Comentarii

Redacţia

2019-06-20 13:47:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...