Comunitate

2017-03-15, 15:27:13

Bursa generală a locurilor de muncă, pe 7 aprilie, la Slatina şi Caracal

Oltenii fără un loc de muncă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe actualul loc de muncă sunt aşteptaţi pe 7 aprilie, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Olt. Evenimentul se va desfăşura atât în municipiul Slatina (Casa de Cultură a Sindicatelor), cât şi în municipiul Caracal (foaierul Teatrului Naţional).

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Olt, evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. Obiectivul principal îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă. Până miercuri, 15 martie, la ora prânzului, îşi anunţaseră prezenţa la eveniment doar doi angajatori, care oferă aproximativ 20 de locuri de muncă.

„Până la această dată au fost contactaţi 60 de agenţi economici, din care doi au confirmat participarea, cu un număr de 16 locuri de muncă vacante”, a precizat Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt.

Angajatorii care şi-au anunţat participarea la Bursă caută: inginer în construcţii, maistru , finisor, frigotehnist, electronist şi muncitori necalificaţi. Reprezentanţii AJOFM Olt sunt convinşi, însă, că în ziua Bursei vor fi prezenţi mulţi angajatori cu un număr mai mare de locuri de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Olt, strada Prelungirea Crişan, numărul 2 sau le pot transmite atât pe adresa de e-mail a instituţiei ajofm@ot.anofm.ro, cât şi pe fax 0249/432.276.

La Bursa generală a locurilor de muncă organizată în 2015 au fost încadrate119 persoane, din care 66 la Slatina şi 53 la Caracal, în timp ce la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din anul 2014 au fost oferite 285 locuri de muncă vacante, fiind încadrate 94 de persoane.


 

Comentarii

Redacţia

2017-03-15 15:27:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro