Social

2018-04-16, 15:30:00

Bursa AJOFM Olt: 293 de locuri de muncă vacante

Pregătirile pentru organizarea Bursei locurilor de muncă, eveniment ce se va desfăşura pe 20 aprilie, sunt în toi. 293 de locuri de muncă vacante au fost anunţate de angajatorii olteni până în acest moment, însă numărul acestora va mai creşte până în ziua Bursei.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri, 20 aprilie, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi în Caracal, în foaierul Teatrului Naţional, cu începere de la ora 9.00, Bursa generală a locurilor de muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional sunt aşteptate la eveniment. Până în acest moment au fost anunţate 293 de locuri de muncă vacante.

„Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se orienteze sau reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. Până la această dată au fost contactaţi 57 agenţi economici, 21 confirmând participarea la bursă, cu un numar de 293 locuri de muncă vacante, din care 16 sunt pentru studii superioare”, a declarat Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt.

Principalele meserii în care angajatorii olteni caută personal sunt: inginer construcţii civile, director general, consilier juridic, director economic, inginer drumuri, inginer horticol, inginer chimist, inginer zootehnist, inginer piscicol, inginer mecanic, automatist, maistru construcţii, lacatuş mecanic, instalator apă canal, electrician, agent vânzări, lucrator gestionar, paznic, zidar rosar tencuitor, fierar betonist, dulgher, sudor, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole textile, muncitor necalificat.


Comentarii

Redacţia

2018-04-16 15:30:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...