Social

2017-03-20, 16:08:35

Bulgarii caută şef oficiu curierat şi curier, din Olt

O firmă de recrutare din oraşul Ruse - Bulgaria caută să angajeze în această perioadă, prin reţeaua EURES, un curier şi un şef oficiu curierat care să lucreze în Bucureşti.

Candidaţii interesaţi de aceste oferte trebuie să desfăşoare activităţi de primire şi distribuire a coletelor la şi de la clienţi şi să conducă autoturismului de serviciu respectând regulamentele şi valorile companiei. Se lucrează sâmbăta până la ora 13.00 prin rotaţie. Cerinţele locului de muncă: disciplină şi responsabilitate în furnizarea de servicii, capacitatea de a lucra cu clienţii, cunoştinţe operare calculator, studii medii, (studiile superioare constituind avantaj) şi permis de conducere categoria B. Se cer cunoştinţe bune de limba bulgară. Salariul oferit este între 1.000 şi 1.400 de leva net pe lună. Durata contractului de muncă este permanent, cu perioadă de probă.

În cazul postului de şef oficiu curierat se cer studii superioare în domeniul administrării afacerilor, cunoştinţe în operare calculator, permisul de conducere categoria B constituind avantaj. De asemenea, candidaţii trebuie să cunoască bine limba bulgară, salariul fiind acelaşi. Durata contractului este permanentă, cu perioadă de probă.

Oltenii care vor să ocupe cele două locuri de muncă trebuie, însă, să se grăbească, întrucât anunţul este valabil până la data de 31 martie 2017. Persoanele interesate de aceste oferte vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru a se înregistra şi a fi îndrumate ce au de făcut.
 

Comentarii

Redacţia

2017-03-20 16:08:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro