CSM Slatina

2017-02-07, 13:49:52

Bora: „O victorie cu Minaur nu echivalează cu promovarea, ci ne ţine în cărţi”

Echipa de handbal CSM Slatina are nevoie de victorie în jocul cu CS Minaur Baia Mare, pentru a-şi asigura, în mare parte, promovarea directă. Victorina Bora susţine că un succes în jocul programat pe 19 februarie nu va echivala cu promovarea, însă este convinsă că un rezultat negativ le-ar diminua mult şansele de a termina pe primul loc, care asigură accederea în Liga Naţională.

După succesul cu CS Extrem Baia Mare, formată în mare parte din junioare, CSM Slatina are la dispoziţie aproape două săptămâni să pregătească confruntarea anului.

Duelul cu CS Minaur Baia Mare este ca o finală, ţinând cont că echipa câştigătoare îşi va asigura în mare parte primul loc, care asigură accederea directă. Slătinencele au nevoie de o victorie la cel puţin trei goluri, în timp ce echipa băimăreană este avantajată şi de varianta unui joc egal.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, este conştientă de miza partidei, însă totodată spune că lupta pentru promovare se va da până în ultima etapă.

„Sper ca fetele să-şi menţină acest tonus competiţional, să rămână la fel de motivate în jocul cu Minaur. Nu se va juca promovarea pe 19 februarie. Reşiţa va avea un cuvânt de spus, de asemenea Târgu Mureş este o altă echipă ce va pune probleme, cred că lupta se va da până la finalul campionatului. O victorie nu echivalează cu promovarea, ci ne ţine în cărţi. Un eşec, bineînţeles, ne-ar reduce şansele de a termina pe primul loc, dar noi sperăm într-o victorie”, a precizat Victorina Bora, antrenorul echipei de handbal CSM Slatina.

CSM Slatina va susţine, miercuri, un joc amical cu echipa de junioare II de la LPS Slatina, având în vedere faptul că în week-end nu are joc programat. Meciul capital cu CS Minaur Baia Mare se va disputa pe 19 februarie, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

 

Comentarii

Redacţia

2017-02-07 13:49:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro