Sport

2017-08-11, 13:45:36

Bora, despre meciul de debut în Liga Naţională. „Meci greu, cu o echipă ce are o istorie bogată în spate”

Adversara echipei CSM Slatina, din debutul în Liga Naţională, este o altă nou-promovată, Rapid Bucureşti. Victorina Bora se aşteaptă la un meci extrem de dificil, gruparea giuleşteană având o echipă omogenă în condiţiile în care lotul din stagiunea trecută a fost în mare parte păstrat. Duelul nou-promovatelor se anunţă extrem de interesant, mai ales că ambele echipe au ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

CSM Slatina va debuta pe prima scenă a handbalului, în deplasare, împotriva unei echipe cu nume, dar care este tot nou-promovată. Este vorba despre Rapid Bucureşti. Formaţia giuleşteană are suporteri fanatici, ceea ce va aduce un meci destul de dificil pentru jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora, care vor fi nevoite să facă faţă şi atmosferei ostile din sală.

 

 „Un meci foarte greu, cu o echipă ce are o istorie bogată în spate. Are în componenţă jucătoare care evoluează împreună de vreo şase, şapte ani.O echipă omogenă, care s-a întărit cu câteva jucătoare din străinătate. Va fi un meci foarte greu. În deplasare sau acasă, până la urmă fiecare meci trebuie tratat foarte serios. Vom vedea, sperăm să facem un meci bun, deocamdată nu mă gândesc la prima etapă, ci la pregătire, la jocurile amicale, la anumite formule de joc. Până la prima etapă , mai avem de pus la punct multe lucruri”, a declarat Victorina Bora, despre adversara din debutul în Liga Naţională.

 

Startul Ligii Naţionale se va da pe 6 septembrie. Până atunci, CSM Slatina susţine o serie de meciuri de pregătire, în aceste zile aflându-se la turneul organizat de CSM Bistriţa, la care participă echipe puternice de pe scena primului eşalon handbalistic.

 

Comentarii

Redacţia

2017-08-11 13:45:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro