Sport

2020-01-16, 14:41:25

Bogdan Burcea, validat în funcţia de selecţioner al României. Tehnicianul din Bănie, ajutat de Robert Licu, cursant al Master Coach

Antrenorul de la SCM Craiova, Bogdan Burcea, a fost validat în funcţia de antrenor al naţionalei feminine de handbal. Tehnicianul din Bănie îl va avea în staff pe fostul mare internaţional, Robert Licu, care este la un pas de a obţine Licenţa Master Coach.

Noul staff tehnic al naționalei își începe activitatea pe 20 ianuarie, când tricolorele se vor aduna pentru un stagiu de patru zile în Bucureşti. Obiectivele vor fi calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și o clasare pe locurile 1-6 la Campionatul European, programat la sfârșitul anului în Norvegia şi Danemarca.

Nominalizarea lui Bogdan Burcea era cunoscută încă de acum două zile, după ce a primit votul în Comisia Tehnică – Subcomisia de senioare. Propunerea cu privire la cel care îl va ajuta pe Bogdan Burcea a venit din partea preşedintelui FRH, Alexandru Dedu. Astfel, Robert Licu, fostul mare handbalist, care este cursant la Master Coach, a fost cooptat pe banca tehnică a naţionalei. 

Cei doi vor conduce naţionala la  turneul preolimpic din perioada 20-22 martie, când România va înfrunta Norvegia, Muntenegru și Kazakhstan la Podgorica. Primele două clasate se vor califica la Jocurile Olimpice.


Comentarii

Redacţia

2020-01-16 14:41:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...