Sport

2018-08-16, 14:40:54

Bobi Verdeș a învins de două ori într-o săptămână Craiova lui Mititelu

Fost atacant al Stiinței, antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeș, a învins U Craiova 1948 de două ori într-un interval de o săptămână. După amicalul câștigat cu 1-0, în meciul din Cupa României gruparea slătineană s-a impus cu 2-0, continuându-si astfel parcursul în competiția organizată de FRF.

Antrenorul grupării CSM Slatina, Bobi Verdeș, a crezut în calificare, fiind convins că dacă jucătorii săi vor marca primii, își vor apropia victoria. Ceea ce s-a și întamplat, CSM Slatina fiind singura echipă care a învins echipa finanțată de Adrian Mititelu odată cu demararea noului proiect, U Craiova 1948 fiind înscrisă vara trecută în Liga a IV-a, reușind promovarea la pas în eșalonul al treilea.

"Într-adevăr, porneam cu șansa a doua, Craiova e o echipă bună, care își dorește să promoveze în Liga a II-a. Am creat un grup unit, jucătorii au înțeles ce vreau de la ei, de la meci la meci încearcă să pună în aplicare și cred ca o să fim o echipă greu de bătut. Le-am spus că dacă reușim să înscriem primii, le va fi greu să ne dea gol și vom câștiga", a declarat Bobi Verdeș, după victoria din Cupa României.

Verdeș s-a ales cu o suspendare după meciul cu U Craiova 1948. Antrenorul grupării slătinene a fost trimis în tribună de centralul partidei, în urma protestelor după un penalty clar refuzat echipei, chiar la faza de dinaintea golului. 

"A fost o reacție necontrolată, am intrat pe teren să-i spun centralului că tușierul a semnalizat penalty...nu mi-am mai dat seama, când să revin pe bancă deja centralul mă văzuse pe teren", a precizat Verdeș, care totuși a reușit să ofere din tribună indicații jucătorilor.

Turul al treilea al Cupei României este programat peste două săptămâni, iar CSM Slatina are mari șanse să întâlnească o nouă echipă din Dolj, sau un posibil adversar ar mai fi Sporting Roșiori, care a eliminat formația argeșeană Unirea Bascov.


Comentarii

Redacţia

2018-08-16 14:40:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...