Social

2017-04-19, 10:18:29

Biletele de tratament rămase disponibile din seria a IV-a, puse în vânzare

Pensionarii olteni, interesaţi să petreacă un sejur de 16 zile, în staţiunile balneare Bala, Buziaş sau Pucioasa, cu data de plecare 21-24 aprilie, sunt aşteptaţi la Casa Judeţeană de Pensii Olt. Astăzi, până la ora 16.30, sunt puse în vânzare biletele rămase disponibile din seria a IV-a.

Cele 22 de bilete rămase nevalorificate sunt distribuite astfel: 18 bilete în staţiunea Bala, două bilete la Buziaş şi două bilete în staţiunea Pucioasa.

Tichetele pot fi ridicate până la ora 16.30 de la ghişeele Casei Judeţene de Pensii. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta trebuie să prezinte cuponul de pensie şi biletul de trimitere de la medicul de familie.

 

Pentru un sejur de 16 zile în staţiunile balneare, pensionarii achită jumătate din cuantumul pensiei.

Comentarii

Redacţia

2017-04-19 10:18:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro