Social

2019-06-12, 13:30:47

Bilete pe litoral, dar şi în staţiunile montane, pentru pensionarii din judeţul Olt

Ofertă variată de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. 229 de tichete au fost alocate în cadrul seriei a VIII-a, printre destinaţii aflându-se atât staţiuni de pe litoral, cât şi montane. Biletele de tratament au data de plecare în staţiune în perioada 2-7 iulie.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției diagrama de alocare a biletelor de tratament din cadrul seriei a VIII-a. Cele 229 de bilete, cu data de plecare în stațiune în perioada 2-7 iulie, sunt repartizate astefel: 12 bilete în stațiunea Amara, 10 bilete în stațiunea Bala, 8 bilete în stațiunea Buziaș, 14 bilete în stațiunea Căciulata, 13 bilete în stațiunea Călimănești, 18 bilete în stațiunea Covasna, 7 bilete în stațiunea Eforie Nord, 14 bilete în stațiunea Felix, 2 bilete în stațiunea Geoagiu, 21 bilete în stațiunea Govora, 16 bilete în stațiunea Heculane, 9 bilete în stațiunea Mangalia, 1 bilet în stațiunea Moneasa, 4 bilete în stațiunea Neptun, 44 bilete în stațiunea Olanesti, 4 bilete în stațiunea Pucioasa, 14 bilete în stațiunea Saturn, 2 bilete în stațiunea Sinaia, 2 bilete în stațiunea Slănic Moldova, 2 bilete în stațiunea Slănic Prahova, 2 bilete în stațiunea Sovata, 4 bilete în stațiunea Techirghiol, 4 bilete în stațiunea Tușnad, 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afişată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri până în data de 24 iunie, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 25 iunie şi se vor vinde în data de 26 iunie. 

Pentru un bilet de tratament, care include sejur de 16 zile, cazare, masă şi proceduri de tratament, pensionarii achită jumătate din valoarea pensiei. 


Comentarii

Redacţia

2019-06-12 13:30:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...