Social

2018-10-11, 15:57:44

Bilete de tratament în staţiunile montane, dar şi pe litoral, pentru pensionarii din judeţul Olt

S-a alocat o nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din judeţul Olt. 229 de bilete în staţiunile montane, dar şi pe litoralul românesc, aşteaptă să fie ridicate. Tichetele, pentru care pensionarii achită jumătate din valoarea pensiei, au data de plecare în staţiune 30 octombrie-2 noiembrie.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul insituţiei diagrama de alocare a biletelor de tratament din seria a XVII-a. Lista cuprinde 229 de bilete de tratament atât în staţiunile montane, cât şi în cele de pe litoralul Mării Negre.

Biletele cu data de plecare în stațiune, în perioada 30 octombrie - 2 noiembrie, sunt repartizate astfel: 7 bilete în stațiunea Amara, 18 bilete în stațiunea Bala, 3 bilete în stațiunea Buziaș, 22 bilete în stațiunea Caciulata, 17 bilete în stațiunea Calimăneşti, 20 bilete în stațiunea Covasna, 2 bilete în stațiunea Eforie Nord, 4 bilete în stațiunea Felix, 34 bilete în stațiunea Govora, 19 bilete în stațiunea Herculane, 6 bilete în stațiunea Mangalia, 65 bilete în stațiunea Olăneşti, 6 bilete în stațiunea Pucioasa, un bilet în stațiunea Slănic Moldova, 3 bilete în stațiunea Tuşnad, 2 bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, în zilele de luni și miercuri, până în data de 24 octombrie 2018, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 26 octombrie 2018 și se vor vinde în data de 29 octombrie 2018.
                                               


Comentarii

Redacţia

2018-10-11 15:57:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...