Social

2019-08-05, 09:49:09

Belgia caută culegători căpşune. Cazarea este gratuită

O nouă ofertă de muncă în agricultură, pe perioadă determinată. Belgia caută, prin serviciul EURES, care poate fi accesat de olteni, culegători căpşune. Se oferă cazare gratuită, iar ora este plătită cu 7,68 euro.

Oltenii care doresc să muncească în străinătate pot opta pentru ofertele angajatorilor din spaţiul europen. O firmă de agricultură, din Belgia, caută lucrători în acest sector de activitate. Se lucrează la cules, cântărit, curăţat şi împachetat căpşune. Programul de lucru începe de la ora 8.00. Se cer cunoştinţe minime de limba engleză, iar cazarea este gratuită.

Contractul de muncă este pentru perioada 12 august-30 octombrie. Se lucrează 45-50 de ore pe săptămână, iar ora este plătită cu 7,68 de euro. 

Persoanele interesate se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt, pentru detalii suplimentare legate de modalitatea în care se poate obţine un astfel de loc de muncă. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-05 09:49:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...