Eveniment

2020-08-13, 15:38:55

Bătrân din Dobrun, găsit într-o zonă greu accesibilă, după o zi de căutări

Un bătrân, din comuna Dobrun, a plecat marţi de acasă şi, cum nu a revenit după ore bune, familia a alertat poliţia. Zeci de poliţişti şi jandarmi au demarat acţiuni de căutare a bărbatului de 83 de ani.

Oamenii legii au fost anunţaţi marţi seara, în jurul orei 19.00, că bărbatul de 83 de ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit. 

„Echipe sporite formate din polițiști și jandarmi au început de îndată activitățile de căutare. La data de 12 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica de Sus au găsit bărbatul căzut într-o zonă abruptă înconjurată de vegetație forestieră, în extravilanul satului Chilii, conștient și fără leziuni grave”, spun reprezentanţii IPJ Olt.

Bătrânul a fost evaluat de cadrele medicale şi, din fericire, nu a necesitat îngrijiri medicale suplimentare. Acesta a fost încredințat familiei.Comentarii

Redacţia

2020-08-13 15:38:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...