Sănătate

2017-12-06, 17:26:39

Bani în plus de la CAS Olt pentru spitalele din judeţ. Ciocan: „Nu pot fi refuzate servicii medicale pe motiv că nu există contract cu casa”

În urma rectificării bugetare, CAS Olt a primit sume de bani pentru mai multe sectoare şi servicii medicale. Spitalele oltene au primit bani în plus, iar preşedintele CAS Olt, Florin Ciocan, a precizat că nu pot fi refuzate servicii medicale pe motiv că nu există contract cu casa.

Reprezentanţii CAS Olt au distribuit, în această săptămână, banii ce au fost primiţi în urma rectificării bugetare.

Preşedintele CAS Olt, Florin Ciocan, a precizat că unităţile medicale din judeţ vor primi bani în plus pentru ultimele două luni din an.

„Pe toate domeniile am primit bani în plus. Astfel, sunt asigurate serviciile medicale până la finalul anului. Nu pot fi refuzate servicii medicale pe motiv că nu există contract cu casa. Am încercat să distribuim mai mulţi bani pentru noiembrie, ca să nu mai existe servicii peste contract. Am sesizat că, în ultimele luni, spitalele au tot acordat servicii peste contract, în special la spitalizarea continuă. Sperăm ca prin aceste sume să acoperim noiembrie şi decembrie. Rectificarea se aplică începând cu luna decembrie, iar pentru spitale şi pentru luna noiembrie. Practic, spitalele raportează serviciile din noiembrie, iar din banii pe care i-am primit împărţim o parte în noiembrie, iar cealaltă parte în decembrie. Sumele pentru spitale nu sunt egale, va fi mai mult în noiembrie, mai puţin în decembrie”, a spus Ciocan.

Comentarii

Redacţia

2017-12-06 17:26:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...