Administraţie

2018-05-31, 17:39:01

Bani din Fondul de rezervă al CJ Olt pentru primăriile Fălcoiu şi Vulpeni

Consiliul Judeţean Olt a alocat aproape 500.000 de lei, din Fondul de Rezervă, către două primării din judeţ care au nevoie de aceşti bani pentru desfăşurarea unor lucrări de necesitate.

Potrivit unui proiect aprobat, joi, de aleşii judeţeni, suma de 459.000 lei a fost împărţită primăriilor Fălcoiu şi Vulpeni. La Fălcoiu va ajunge suma de 34.000 lei pentru refacerea sediului primăriei, afectat de un incendiu pe 2 aprilie, cauzat de desprinderea coşului de fum al centralei termice. O sumă mai mare a fost alocată Primăriei Vulpeni, 425.000 lei, pentru construirea unui pod care face legătura între satele Cotorbeşti şi Valea Satului.

„Am alocat bani din Fondul de rezervă al Consiliului judeţean pentru două UAT-uri, comunele Vulpeni şi Fălcoiu. Au avut anumite incindente şi a fost nevoie de bani. La Fălcoiu a luat foc acoperişul primăriei şi am alocat suma solicitată pentru a reface acoperişul, iar la Vulpeni este vorba despre un pod distrus. Aici, procedura s-a făcut după alocarea sumelor de către Guvern şi am alocat noi din Fondul de rezervă. Este un pod important pentru comuna Vulpeni pentru că leagă două state. O comunitate rămânea, efectiv, blocată”, a declarat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.


Comentarii

Redacţia

2018-05-31 17:39:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...