Eveniment

2019-08-07, 15:25:03

Avocat: Anchetatorii au găsit telefonul de pe care Dincă a sunat familia Luizei

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spune că anchetatorii au găsit un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dincă a sunat familia Luizei. Telefonul a fost găsit la o familie. Datele din primele trei telefoane, precum şi din cel al Alexandrei, vor fi aflate curând.

„Vă dau un element în plus. A fost găsit şi se expertizează în acest moment datele dintr-un alt telefon”, a spus avocatul, adăugând că este vorba despre un telefon şi o cartelă pe care le-a folosit Dincă pentru a suna familia Luizei.

Potrivit lui Tonel Pop, telefonul a fost găsit la o familie despre care a refuzat să dea date.

Avocatul a adăugat că joi s-ar putea afla ce se află pe laptop, în aparatul de fotografiat, în cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă şi, dacă va fi timp, şi în cea de-al patrulea.

„Informaticienii DIICOT procesează continuu toate datele, le prelucrează pentru a putea fi deschise mâine. Prelucrarea acestor date necesită timp, urmând ca mâine să se deschidă materialul extras şi cred că în funcţie de hotărârea pe care o va da Parchetul s-ar putea ca DIICOT să iasă într-o conferinţă de presă şi să vă explice de ce categorie sunt acele date”, a spus Pop.

În ce priveşte telefonul Luizei, avocatul a afirmat că nu poate spune nimic despre acesta, în timp ce despre telefonul Alexandrei a declarat că acesta nu a fost deocamdată expertizat din punct de vedere informatic, ci numai în privinţa probelor biologice.

sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-08-07 15:25:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...