Administraţie

2019-03-14, 12:36:28

Aviz pentru preluarea Stadionului „1 Mai” Slatina de către CNI, care va construi o nouă arenă de 10.000 de locuri

Consilierii locali slătineni au aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre prin care şi-au dat acordul pentru predarea către Compania Naţională de Investiţii (CNI) SA a Stadionului „1 Mai”, în vederea construirii unei noi arene.

Potrivit proiectului care a primit girul Consiliului Local Slatina, amplasamentul - teren în suprafaţă de 31.684 metri pătraţi se predă liber de sarcini pe bază de protocol, în vederea şi pe perioada realizării de către CNI SA a obiectivului de investiţii: „Construire şi dotare Complex Sportiv - Stadion Municipal «1 Mai», municipiul Slatina, bulevardul Sfântul Constatin Brâncoveanu, nr. 1”.

Totodată, după obţinerea Ordinului de Ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pe indicatorii tehnico-economici ai investiţiei, primăria Slatina se obligă să demoleze construcţiile aflate pe ampalsament.
Municipalitatea slătineană va suporta şi cheltuielile privind demolarea construcţiei existente şi pentru racordarea noii arene la reţelele de utilităţi.

„Încheierea protocolului de predare a amplasamentului se va face după demolarea construcţiilor existente pe teren, între reprezentanţii Consiliului Local - Direcţia Administrarea Patrimoniului şi CNI SA. Se aprobă finanţarea din bugetul local al municipiului Slatina a cheltuielilor neeligibile: demolare construcţii stadion şi racordurile la utilităţi (electrică, apă,canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat)”, se arată în proiectul aprobat miercuri.

Consiliul Local Slatina se obligă ca, după predarea ampalasamentului şi a obiectivului realizat, să menţină destinaţia acestuia şi să îl întreţină pe o perioadă de minim 15 ani.

Noua arenă va avea peste 10.000 de locuri, valoarea investiţiei ridicându-se la 90 de milioane de lei.


Comentarii

Redacţia

2019-03-14 12:36:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...