Administraţie

2017-03-20, 15:17:34

Autostrada Craiova-Slatina-Piteşti, paşi spre atribuirea contractului. Una dintre contestaţii, respinsă la CNSC

Una dintre contestaţiile privind atribuirea contractului pentru realizarea Autostrăzii Craiova-Slatina-Piteşti a fost respinsă de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC).

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă solicitarea unui potențial ofertant, care a contestat mai multe aspecte ale procedurii, de a suspenda licitația până la soluționarea contestației. Față de celelalte aspecte ale contestației, CNSC va emite o decizie separată.

„Consiliul respinge, ca nefondată, cererea de suspendare a procedurii de atribuire formulată de (…), în contradictoriu cu autoritatea contractantă Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere SA. (…) Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de cinci zile de la comunicare. (…) Asupra celorlalte capete de cerere, Consiliul se va pronunța printr-o decizie ulterioară”,
se arată în decizia CNSC, citată de jurnalulolteniei.ro.

Ofertantul respectiv a mai cerut revizuirea și republicarea documentației de atribuire, semnalând, totodată, şi faptul că autoritatea contractantă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, nu a transmis răspunsuri la mai multe solicitări de clarificări.

Comentarii

Redacţia

2017-03-20 15:17:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro