Sănătate

2017-11-14, 15:32:20

Au fost demarate lucrările de reabilitare la Ambulatoriul Drăgăneşti. Termenul de finalizare, vara anului viitor

Din vara anului viitor, drăgăneştenii vor avea o policlinică unde îşi vor putea trata afecţiunile, fără a mai fi puşi pe drumuri. Lucrările de reabilitare au fost demarate la nivelul Ambulatoriului Drăgăneşti, aici urmând a fi înfiinţate câteva cabinete.

După o lungă perioadă în care s-au tot făcut demersuri pentru redeschiderea spitalului din Drăgăneşti, comunitatea locală va avea în curând o policlinică, iar drăgăneştenii vor fi scutiţi de drumurile inutile spre alte centre din judeţ.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea, a precizat că lucrările de reparaţii capitale au fost deja demarate la nivelul Ambulatoriului Drăgăneşti. Valoarea lucrărilor este de 1,6 milioane de lei, banii venind de la CJ Olt.

„Ordinul de începere pentru demararea lucrărilor de reparaţii capitale la Ambulatoriul Drăgăneşti este semnat de luna trecută. Este o lucrare în valoare de 1,6 miloane de lei, inclusiv TVA, ce presupune lucrări de arhitectură,  refacerea instalaţiilor termice, sanitare şi electrice. Totodată, va fi efectuată şi împrejmuirea policlinicii. Termenul de finalizare a lucrărilor este iulie 2018”,
a spus Cătălin Rotea.

Practic, ambulatoriul spitalului slătinean va fi extins, urmând ca o policlinică, ce va avea şapte cabine, precum cele de Cardiologie, Neurologie, Pediatrie sau Medicină Internă, să funcţioneze în cadrul noii unităţi sanitare create. În paralel cu lucrările ce vor fi demarate la această clădire, reprezentanţii SJU Slatina trebuie să convingă medicii de la spitalul slătinean să meargă şi la Drăgăneşti, unde să ofere consultaţii de specialitate.

În vara anului trecut, CJ Olt a aprobat trecerea imobilului din Drăgăneşti în administrarea celui mai mare spital din judeţ.


Comentarii

Redacţia

2017-11-14 15:32:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...