Comunitate

2019-03-20, 16:42:26

Asociația Salvați Râul Olt, acțiune de ecologizare a malurilor râului Olt, între Barajul Arcești și Barajul Slătioara

O acțiune de ecologizare a malurilor râului Olt, intitulată „Ape curate - oameni sănătoși!” se desfăşoară sâmbătă, în organizarea Asociaţiei Salvaţi Râul Olt (ASRO).

Traseul stabilit de organizatori este între Barajul Arcești și Barajul Slătioara. La eveniment vor participa membri ai ASRO și nu numai, iar punctul de întâlnire va fi Podul Olt, la ora 9.00.

Acțiunea de sâmbătă face parte din programul stabilit de ASRO pentru anul 2019 și își propune, pe lângă curățarea propriu-zisă a malurilor Oltului, și conștientizarea tuturor pescarilor de pe Olt și a cetățenilor județului de pericolul poluării malurilor și apelor râului Olt pentru sănătatea noastră.

„Nu trebuie să aruncăm sticlele pe malul apei. Dacă nu azi, poate mâine cineva se poate tăia într-un ciob. Din trusa oricărui pescar și nu numai a lui, cât și a celorlalți cetățeni care își petrec timpul liber în habitatul natural oferit de râul Olt, nu trebuie să lipsească un lucru banal: sacul menajer. Trebuie să strângem gunoiul de fiecare dată. Fiecare obiect aruncat în apă, constituie o sursă de poluare, iar poluarea ucide. Trebuie să păstrăm apele curate. Aceste lucruri trebuie să le facem, în primul rând, pentru copiii noștri. Copiii noștri merită un viitor mai bun și mai curat, de aceea îi rugăm pe cetățenii Slatinei să se implice și să fie alături de noi, sâmbătă, a declarat președintele Asociației Salvați Râul Olt, Doru Mara.Comentarii

Redacţia

2019-03-20 16:42:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...