Administraţie

2017-06-16, 17:35:17

Asfaltări pe DN 64, între Grădinari şi limita cu judeţul Vâlcea

Drumarii olteni încep, în maximum o săptămână, lucrări de asfaltare a tronsonului Drumului Naţional 64 dintre Grădinari şi limita cu judeţul Vâlcea.

Directorul Secţiei Drumuri Naţional Slatina, Adrian Motorga, a declarat, pentru Gazeta Nouă, că este vorba de un tronson în lungime de şase kilometri, care nu mai fusese asfaltat de multă vreme.

„Noi am semnat un contract de execuţie covor asfaltic Grădinari - limită cu judeţul Vâlcea. Avem şase kilometri de covor asfaltic, lucrările urmând să înceapă şi şapte, maximum zece zile. Era un sector de drum care avea nevoie de intervenţie pentru că, acum vreo şase ani, s-au făcut asfaltări de la Găneasa până în localitatea Grădinari şi rămăsese nefăcut, în continuare”, a declarat Motorga.

DN64 este un drum național care leagă orașele Caracal și Râmnicu Vâlcea, urcând de-a lungul râului Olt și trecând pe lângă Slatina și prin Drăgășani.

Comentarii

Redacţia

2017-06-16 17:35:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro