Sport

2017-03-20, 15:08:38

AS Milcov, victorie obţinută după ce s-a văzut condusă pe tabelă

AS Milcov a avut parte de un meci destul de dificil în runda actuală. Chiar dacă a întâlnit o formaţie din subsolul clasamentului, Avântul Coteana, gruparea pregătită de Ionuţ Tache s-a impus greu, reuşind să întoarcă rezultatul după ce a fost condusă cu 1-0. Aspiranta la promovare a câştigat în cele din urmă, scor 1-3, prin golurile marcate de Iordache, care a reuşit dubla, şi Amza.

AS Milcov rămâne în spatele liderului, la o diferenţă minimă de un punct, prin victoria înregistrată duminică, pe terenul celor de la Avântul Coteana. Gruparea aflată sub comanda lui Ionuţ Tache a fost condusă pe tabelă, încă din minutul 10, însă până la pauză a reuşit să restabilească egalitatea prin Iordache. În actul secund, diferenţa a fost făcută de pregătirea fizică, aspiranta la promovare reuşind să-şi asigure victoria, scor 1-3, prin golurile lui Iordache, care a mai punctat o dată pe tabelă, şi Amza.

Tache: „Sunt mulţumit că am câştigat, pe un teren extrem de greu”


Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, s-a arătat mulţumit în primul rând de victorie, în condiţiile în care terenul a fost aproape impracticabil.

„Sunt mulţumit că am câştigat, pe un teren extrem de greu pentru o echipă obişnuită să paseze. Am ratat mult, dar important este că în cele din urmă am plecat cu toate punctele. Ne aşteaptă un meci greu cu Coloneşti, pentru că toate echipele se mobilizează când joacă cu noi”, a precizat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache.

În urma victoriei, AS Milcov se menţine pe locul secund în clasamentul Ligii a IV-a, la un punct de Juventus Slatina.

AS Milcov:
Turianu, Căpraru, Preda, Ciurea, Ioniţă, Tudor, Precup, Bîră, Mădălin Ion, Amza, Iordache. Au mai jucat: Niculescu, Miu.
 

Comentarii

Redacţia

2017-03-20 15:08:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro