Sport

2017-03-17, 13:03:28

AS Milcov, favorită în jocul din deplasare cu Avântul Coteana

După succesul înregistrat în runda inaugurală a returului, AS Milcov îşi continuă cursa de urmărire a liderului cu un joc în deplasare, în compania celor de la Avântul Coteana. Adversara grupării aflate sub comanda lui Ionuţ Tache se află în zona inferioară a clasamentului, prin urmare misiunea obţinerii punctelor puse în joc se anunţă destul de facilă.

AS Milcov are o bună oportunitate de a lega victoriile în jocul din deplasare cu Avântul Coteana, formaţie aflată în subsolul clasamentului primului eşalon fotbalistic judeţean. Gruparea pregătită de Ionuţ Tache nu-şi permite paşi greşiţi în lupta pentru accederea la barajul de promovare, mai ales că are de recuperat diferenţa ce o desparte de liderul Juventus Slatina.

Tache: „Orice joc trebuie tratat ca o finală, pentru a ne atinge obiectivul”

Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, este de părere că toate meciurile sunt dificile, indiferent de adversar. Tocmai de aceea, le atrage atenţia jucătorilor să rămână concentraţi la fiecare partidă.

„Va fi un joc ca toate celelalte, foarte important. Orice joc trebuie tratat ca o finală, pentru a ne putea atinge obiectivul. Întâlnim o echipă din a doua parte a clasamentului, dar care se va mobiliza foarte mult. Tocmai de aceea, trebuie să fim concentraţi, să înscriem când avem posibilitatea. Sperăm ca la final jocului, noi să ne bucurăm. Burcea este suspendat pentru cumul de cartonaşe, însă sunt convins că va fi suplinit foarte bine”,
a declarat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache.
 
Meciul se va disputa duminică, cu începere de la ora 11.00.
 

Comentarii

Redacţia

2017-03-17 13:03:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro