Sport

2017-08-11, 13:12:42

AS Milcov, amical cu FCM Alexandria

După succesul înregistrat în cadrul primului tur al Cupei României, AS Milcov îşi reia jocurile de pregătire ale verii cu un amical, în deplasare, în compania formaţiei de acelaşi nivel, FCM Alexandria. Confruntarea se va disputa sâmbătă, 12 august, de la ora 11.00.

AS Milcov, nou-promovată în Liga a III-a, susţine, sâmbătă, cel de-al doilea joc de pregătire în vederea abordării noului sezon, care va începe pe 26 august.

 

Gruparea pregătită de Ionuţ Tache a mai întâlnit, în această vară, FC Argeş, în faţa căreia a pierdut la scor, 7-1. Nou-promovata vine după jocul din Cupa României, susţinut cu echipa din Liga a IV-a, Dunărea Calafat, pe care a învins-o cu 2-0. Testul cu FCM Alexandria se va disputa, în deplasare, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

 

AS Milcov mai are perfectat un joc amical, sâmbătă viitoare, tot în deplasare, cu CSU Craiova II, pregătită de Corneliu Papură. 

Comentarii

Redacţia

2017-08-11 13:12:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro